Effektiv solskjerming med screen

Moderne og diskre

Screen gir et moderne utrykk og er et populært produkt til bruk på nyere funkishus som et eksempel. Produktet er diskre og gir en effektiv solskjerming, og oppleves ikke dominerende slik som utvendige persienner ofte gjør. Skjermduken glir i skinner ned foran vinduet, holder solen og varmen ute mens lyset slippes inn. Med Screen ungår man innsyn, men beholder utsynet. Duken er lett å vedlikeholde ved å spyle den ren med en hageslange, eller ved bruk av svamp uten såpe. Man skal kun bruke vann til renhold screen, ikke bruk såpe.

Svært effektiv mot varme

Screen er gir en god og effektiv form for solskjerming som avviser inntil 90-95% av varmen. Screen er en utvendig stilfull rulleduk, og  et godt alternativ til persienner eller markiser. 

Dette er den formen for solskjerming som håndterer sterkest vind, og krever mindre vedlikehold enn noen annen form for solskjerming. Løsningen er helt perfekt for steder med mye sol og vind som for eksempel ved kyststrøk.

Hovedkategorier av screen til ulik bruk

Comfort screen - for små og mellomstore vinduer

Liten høyde i opprullet form. Kan monteres under vannbrett på vinduer, med sideskinner og bunnlist som festes på skinnene. Comfort screen har rundt 15 mm glipe mellom duk og karm. Kan brukes opp til 8 m/s, og kan om ønskelig leveres med snor eller motor.

Comfort zip screen montert som levegg

En effektiv solavskjerming som monteres på terrassen, som også skjermer for vind. Man får en levegg som skjermer for vind samtidig som man beholder utsynet. Leveggen tåler 10 m/s, står den inntil et vindu tåler den enda mer.

Comfort zip screen - for vindutsatte steder og store vinduer

En god løsning ved store vindusoverflater og eller mye vind. Produktet har unik kvalitet og egenskaper, leveres med glidelås på begge sider som festes i sideskinnene slik at det blir helt tett / ingen glipper. Den er ekstremt værbestandig og gir en strammere duk på grunn av glidelåsen. Comfort zip screen leveres kun med motor.

Hold sommervarmen ute og behold utsynet med screen!

Se alle våre produkter

Ferdig montert?

Hvis ønskelig monterer vi produktene for våre kunder i omkrets Asker, Lier, Drammen, Røyken, Hurum, Drøbak, Frogn og Son.