Full 1
Full 1
previous arrow
next arrow

Foldedører og terrassetak

Byggtech-Asker er stolt forhandler for Solarlux, som tilbyr fleksible løsninger av høy kvalitet. Vi står selvfølgelig også for monteringen.

Enkle terrassetak for deilige sommerkvelder på terrassen

Det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et enkelt terrassetak gir deg mulighet for flere utedager, samtidig som det skaper et hyggelig miljø, som er tilpasset husets fasade.

Det store Solarlux-utvalget gjør at så godt som alle terrassetak kan tilpasses: Utstyrt med et skyve-, skyve-dreie-system eller en foldedør blir det til en hagestue.

En foldedør gir maksimal åpning mot naturen

Solarlux sine foldedører muliggjør en flytende overgang fra inne til ute. Med store glassfronter, som lar seg åpne nesten 100 %, skaper foldedøren en helt spesiell boligfølelse. I motsetning til en klassisk skyvedør, hvor en stor glassflate er synlig også i åpen tilstand, kan de enkelte elementene i foldedøren foldes sammen sideveis til en smal panelstabel – slik garanteres grenseløst utsyn.

 

Solarlux foldedører kan brukes i fasade så vel som i en vinterhage eller hagestue. Finn den rette foldedøren for ditt prosjekt. Kontakt oss i dag!

Leverandørkatalog

Solarlux katalog

Last ned: SOLARLUX

Se alle våre produkter

Ferdig montert?

Hvis ønskelig monterer vi produktene for våre kunder i omkrets Asker, Lier, Drammen, Røyken, Hurum, Drøbak, Frogn og Son.